Huishoudelijke ondersteuning

"De vrijheid en het zelfstandig werken, maar wel met een team achter je. Dat vind ik het grote voordeel. Als er iets is kan ik altijd terugvallen op mijn collega’s." – Marloes (29)

 

Laat je terugbellen

 

Tekst

Huishoudelijke hulp in de thuiszorg

 

Bij Savant ga je als Huishoudelijke hulp zelfstandig op pad bij jou in de buurt. Je draagt zorg voor een schone leefomgeving bij zowel ouderen als jongeren cliënten en hebt oog voor hun welzijn. Je gaat stofzuigen, stoffen en poetst bijvoorbeeld de badkamer. Er is alle ruimte om je cliënten de persoonlijke aandacht te geven die ze nodig hebben. Je werkt in een leuk team met fijne collega’s, waar je altijd bij terecht kunt. Zo streeft Savant naar een vitaal, gezond en plezierig leven voor de bewoners, maar ook voor jou en je collega’s. Met goede arbeidsvoorwaarden en altijd een dankbare werkomgeving!

 

Interesse? Ook zonder diploma kun jij schoonmaken in de thuiszorg. Lees meer over de vacature Huishoudelijke hulp of reageer direct.

Tekst

Dit ga je als huishoudelijke hulp doen

Als huishoudelijke hulp zorg jij ervoor dat de cliënt in een schoon en leefbaar huis woont. Opruimen en schoonmaken met tussendoor een praatje. Daarnaast heb je nog een andere belangrijke taak: jij ziet vaak als eerste hoe het met een cliënt gaat. Soms gaat het niet goed en dan bespreek je dit zodat je samen met de familie/mantelzorgers hier een oplossing voor kan vinden. Bij Savant kun je als huishoudelijke hulp werken bij verschillende cliënten in de wijk.

Linker kolom
1600 medewerkers en vrijwilligers

Je helpt cliënten in de wijk aan een schone leefomgeving

Middelste kolom
zorgtechnologie

 Inzetten van (technologische) hulpmiddelen

Rechter kolom
verpleegtechnische handelingen

Geen diploma nodig

Tekst

Dit biedt Savant jou als Huishoudelijke hulp

  • Een dankbare en zinvolle baan dichtbij huis.
  • Cliënten die jij regelmatig bezoekt. Een bekend gezicht, voor de cliënt en jouzelf wel zo fijn!
  • Werken op tijden dat het jou uitkomt. Wil je bijvoorbeeld werken terwijl de kinderen naar school gaan? Dan kan dit!
  • Een contract tussen de 2 en 20 uur, afgestemd op jouw wensen en beschikbaarheid.
  • Een startsalaris van €11,47 per uur (bruto) met jaarlijkse verhoging tot maximaal €14,34.
  • Reiskostenvergoeding, vakantietoeslag, pensioenopbouw en eindejaarsuitkering.
Media
Huishoudelijke ondersteuning
Tekst

Over Savant Zorg

Savant is een professionele organisatie die zich kenmerkt door een informele werksfeer. We werken met zelfstandige teams, wat veel voordelen heeft. Zo heb je bijvoorbeeld inspraak in je rooster. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor goede zorg voor de cliënt, voor jezelf en jouw collega’s.

 

Interesse?

Reageer direct via onderstaand formulier. Wij nemen telefonisch contact met je op zodra er mogelijkheden zijn in het werkgebied waar je woont. Vervolgens zal een gesprek plaatsvinden met je toekomstige relatiemanager, waarin jullie bespreken of deze baan bij jou past.  

 

Bekijk vacatures Laat je terugbellen