Savant de Ameide - Helmond

Wil jij met plezier werken in een hecht en gezellig team? Bij Savant de Ameide zoeken we nieuwe collega’s! Een enthousiast en gedreven team biedt binnen Woonzorgcentrum Savant de Ameide de beste zorg voor onze cliënten. En wij groeien door!

Telefoonnummer
Tekst

Werken bij Savant in Helmond centrum

Werken bij Savant in Helmond betekent afwisseling en uitdaging binnen jouw functie. Bij Savant de Ameide zet jij jouw hart voor de zorg in tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast geeft Savant Vitaal aandacht aan jouw vitaliteit. Dit doen wij onder andere door het organiseren van verschillende activiteiten in ons vitaliteitscentrum. Ook krijg jij alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Zo bieden wij workshops en trainingen aan, en is er een teamcoach bij wie jij altijd terecht kan!

 

 

Elke cliënt aangenaam laten wonen op Savant, dát is ons doel

Savant de Ameide biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant. Er wordt zowel zelfstandig als met intensieve zorg gewoond voor kort of lang verblijf. Onze cliënten wonen zelfstandig in hun eigen appartement waar zorg in de buurt is. Cliënten met intensieve zorg wonen in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Het team van jouw toekomstige collega’s biedt deskundige verpleeghuiszorg aan voor mensen met een lichamelijke beperking. Het is ons doel om elke cliënt aangenaam en comfortabel te laten wonen op Woonzorgcentrum Savant de Ameide. Benieuwd naar de vacatures voor Savant de Ameide? Lees snel verder en bekijk alle openstaande vacatures.

Tekst

"Samen met de bewoners herinneringen ophalen van vroeger is een waardevol moment binnen mijn werkdag."

Praatgroep Savant de Ameide zorgt voor mooie vriendschappen
Tekst

Savant de Ameide

Door de vele faciliteiten en activiteiten is er in Savant de Ameide van alles te beleven. Je ondersteunt en begeleidt onze cliënten bij hun algemene dagelijkse levensbehoeften. Dit doe je onder andere door cliënten te begeleiden naar de fysiotherapeut, kapper of pedicure die gevestigd zijn in het woonzorgcentrum. Op Savant de Ameide zijn meerdere afdelingen waar verschillende teams werkzaam zijn. Zo is er een verpleegafdeling met psycho geriatrische verpleegzorg. Daarnaast biedt Savant de Ameide Volledig Pakket Thuis aan, waarbij zorg wordt verleend aan cliënten met een langdurige zorgvraag die zelfstandig wonen. Ook wordt extramurale zorg aangeboden. Er zijn dus verschillende teams waarin jij werkzaam kan zijn!

 

Kom eens langs bij ons Woonzorgcentrum!

Ben je benieuwd hoe jouw potentiële nieuwe werkplek eruit ziet? Of wil je weten hoe de sfeer is van ons woonzorgcentrum? Je bent van harte welkom op Savant de Ameide! Neem contact met ons op en kom langs om alvast kennis te maken met jouw toekomstige collega’s en krijg een impressie van ons woonzorgcentrum

 

 

  Virtuele tour

    Wonen op onze locatie? Klik voor meer informatie

Bereikbaarheid
Media
de Ameide
Tekst

Met behulp van google maps kunt u eenvoudig uw route plannen te voet, met de fiets, het OV of de auto.

 

 

Savant de Ameide
Ameidepark 8
5701 ZZ Helmond

Linker kolom

Fiets

Savant de Ameide is gelegen in de binnenstad van Helmond. Aan de voorzijde van het gebouw is bij de ingang een beperkte stallingsmogelijkheid voor uw fiets, aan de openbare weg. Op circa 250 meter van de locatie ligt een openbare overdekte fietsenstalling: fietsenstalling Speelhuisplein. De stalling is bewaakt en gratis. Kijk voor meer info op www.veiligstallen.nl.

Middelste kolom

Openbaar Vervoer

Vanaf NS station Helmond-centraal bereikt u met buslijn 26 in enkele minuten bushalte Zuidende. Van hieruit is het 1 minuut lopen naar Savant de Ameide. Actuele vertrektijden en reisadvies voor trein en bus vindt u op www.9292.nl.

Rechter kolom

Auto

Aan de voorzijde bij de hoofdingang van Savant de Ameide is een kiss & ride zone met enkele taxitstandplaatsen. In de directe omgeving van Savant de Ameide is voldoende betaalde parkeergelegenheid, bijvoorbeeld op de Ameidewal.