Savant de Eeuwsels

In woonzorgcentrum Savant de Eeuwsels profiteert u volop van veel woongenot. Deze mooie woonlocatie van Savant Zorg in Helmond is nieuw, modern en sfeervol en volgens de laatste inzichten gebouwd. Met veel daglicht, ruime gangen en mooie kleuren.

Telefoonnummer
Tekst

Leuke activiteiten

Savant biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant de Eeuwsels, zoals appartementen met intensieve zorg of kleinschalig wonen in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Tevens kunt u in Savant de Eeuwsels gebruik maken van allerlei faciliteiten en deelnemen aan diverse leuke activiteiten. Ons woonzorgcentrum levert ook zorg en diensten aan de huurders van het naastgelegen wooncomplex. Zodat u met onze professionele zorg ook zelfstandig kunt wonen!

Tekst

"Ik vind het fijn een spelletje te doen samen met medebewoners."

Tekst

Kom eens langs

Bij de keuze voor een woonzorgcentrum is een goed gevoel bij de locatie belangrijk. Bent u benieuwd hoe Savant de Eeuwsels er van binnen uitziet? Wilt u weten hoe de sfeer en inrichting is? Of over welke ruimtes een locatie beschikt? Breng gerust een bezoek. U bent van harte welkom op Nieuwveld 85 in Helmond. Om u alvast kennis te laten maken met onze woonzorgcentra, kunt u een virtuele locatie tour maken.

 

Maak een afspraak  Virtuele tour