Savant de Lisse - Asten

Wil jij met plezier werken in een hecht en gezellig team? Bij Savant de Lisse in Asten zoeken we nieuwe collega’s! Een enthousiast en gedreven team biedt binnen Woonzorgcentrum Savant de Lisse de beste zorg voor onze cliënten. En wij groeien door!

Telefoonnummer
Tekst

Werken bij Savant in Asten

Werken bij Woonzorgcentrum Savant de Lisse betekent afwisseling en uitdaging binnen jouw functie. Bij Savant Zorg Asten zet jij jouw hart voor de zorg in tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast geeft Savant Vitaal aandacht aan jouw vitaliteit. Dit doen wij onder andere door het organiseren van verschillende activiteiten in ons vitaliteitscentrum. Ook krijg jij alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Zo bieden wij workshops en trainingen aan, en is er een teamcoach bij wie jij altijd terecht kan!

 

Elke cliënt aangenaam laten wonen op Savant, dát is ons doel

Savant de Lisse biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant. Er wordt zowel zelfstandig als met intensieve zorg gewoond voor kort of lang verblijf. Onze cliënten wonen zelfstandig in hun eigen appartement waar zorg in de buurt is. Cliënten met intensieve zorg wonen in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Het team van jouw toekomstige collega’s biedt deskundige verpleeghuiszorg aan voor mensen met een lichamelijke beperking. Het is ons doel om elke cliënt aangenaam en comfortabel te laten wonen op Savant de Lisse. Benieuwd naar de vacatures voor Savant de Lisse? Lees snel verder en bekijk alle openstaande vacatures.

Tekst

"We gaan regelmatig naar buiten voor een leuk uitje!"

Tekst

Savant de Lisse

Door de vele faciliteiten en activiteiten is er in Savant de Lisse van alles te beleven. Je ondersteunt en begeleidt onze cliënten bij hun algemene dagelijkse levensbehoeften. Dit doe je onder andere door cliënten te begeleiden naar de kapper of pedicure die gevestigd zijn in het woonzorgcentrum. Op Savant de Lisse zijn meerdere afdelingen waar verschillende teams werkzaam zijn. Zo bieden wij verzorgingshuiszorg aan, en is er zowel een verpleegafdeling met psycho geriatrische verpleegzorg als een verpleegafdeling met somatische verpleegzorg. Er zijn dus verschillende teams waarin jij werkzaam kan zijn!

 

Kom eens langs bij ons woonzorgcentrum!

Ben je benieuwd hoe jouw potentiële nieuwe werkplek eruit ziet? Of wil je weten hoe de sfeer is van ons woonzorgcentrum? Je bent van harte welkom op Savant de Lisse! Neem contact met ons op en kom langs om alvast kennis te maken met jouw toekomstige collega’s en krijg een impressie van ons woonzorgcentrum.

 

 

Virtuele tour

    Wonen op onze locatie? Klik voor meer informatie

Bereikbaarheid
Media
de Lisse
Tekst

Met behulp van google maps kunt u eenvoudig uw route plannen te voet, met de fiets, het OV of de auto.

 

 

Savant de Lisse
Deken Meijerstraat 1
5721 BZ Asten

Linker kolom

Fiets

Savant de Lisse is gelegen in het centrum van Asten. Aan de zijkant van het gebouw is een beperkte stallingsmogelijkheid voor uw fiets aan de openbare weg

 

Middelste kolom

Openbaar Vervoer

Vanaf NS station Helmond bereikt u met buslijn 320 in circa 20 minuten bushalte Kerkstraat in Asten. Vanaf deze halte is het circa 1 minuut lopen naar Savant de Lisse. Actuele vertrektijden en reisadvies voor trein en bus vindt u op www.9292.nl.

Rechter kolom

Auto

Savant de Lisse heeft enkele parkeerplaatsen direct naast het gebouw. Hier geldt een blauwe zone met een beperkte parkeerduur. Parkeren is hier gratis. Parkeermogelijkheden aan de openbare weg in de directe omgeving zijn beperkt.