Savant Sonnehove - Someren

Wil jij met plezier werken in een hecht en gezellig team? Bij Savant Sonnehove zoeken we nieuwe collega’s! Een enthousiast en gedreven team biedt binnen Woonzorgcentrum Savant Sonnehove de beste zorg voor onze cliënten. En wij groeien door!

Telefoonnummer
Tekst

Werken bij Savant in Someren

Werken bij Woonzorgcentrum Savant Sonnehove betekent afwisseling en uitdaging binnen jouw functie. Bij Savant zet jij jouw hart in voor de zorg tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast geeft Savant Vitaal aandacht aan jouw vitaliteit. Dit doen wij onder andere door het organiseren van verschillende activiteiten in ons vitaliteitscentrum. Ook krijg jij alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Zo bieden wij workshops en trainingen aan, en is er een teamcoach bij wie jij altijd terecht kan!   

 

Elke cliënt aangenaam laten wonen op Savant, dát is ons doel

Savant Sonnehove biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant. Er wordt zowel zelfstandig als met intensieve zorg gewoond voor kort of lang verblijf. Onze cliënten wonen zelfstandig in hun eigen appartement waar zorg in de buurt is. Cliënten met intensieve zorg wonen in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Het team van jouw toekomstige collega’s biedt deskundige verpleeghuiszorg aan voor mensen met een lichamelijke beperking. Het is ons doel om elke cliënt aangenaam en comfortabel te laten wonen op Savant Sonnehove. Benieuwd naar de vacatures voor Savant Sonnehove? Lees snel verder en bekijk alle openstaande vacatures.

Tekst

Savant Sonnehove

Door de vele faciliteiten en activiteiten is er in Savant Sonnehove van alles te beleven. Je ondersteunt en begeleidt onze cliënten bij hun algemene dagelijkse levensbehoeften. Dit doe je onder andere door cliënten te begeleiden naar de kapper of pedicure die gevestigd zijn in het woonzorgcentrum. Op Savant Sonnehove zijn meerdere afdelingen waar verschillende teams werkzaam zijn. Zo bieden wij verzorgingshuiszorg aan, en is er zowel een verpleegafdeling met psycho geriatrische verpleegzorg en een verpleegafdeling met somatische verpleegzorg. Er zijn dus verschillende teams waarin jij werkzaam kan zijn!

 

Kom eens langs bij ons woonzorgcentrum!

Ben je benieuwd hoe jouw potentiële nieuwe werkplek eruit ziet? Of wil je weten hoe de sfeer is van ons woonzorgcentrum? Je bent van harte welkom op Savant Sonnehove! Neem contact met ons op en kom langs om alvast jouw toekomstige collega’s te leren kennen. Of maak een virtuele tour en krijg een impressie van ons woonzorgcentrum!

 

 Virtuele tour

    Wonen op onze locatie? Klik voor meer informatie

Bereikbaarheid
Media
Sonnehove
Tekst

Met behulp van google maps kunt u eenvoudig uw route plannen te voet, met de fiets, het OV of de auto. 

 

 

Savant Sonnehove
Sonnehove 1
5711 HA Someren

Linker kolom

Fiets

Savant Sonnehove is gelegen aan de rand van het centrum van Someren. Aan de achterzijde van het gebouw is een stallingsmogelijkheid voor uw fiets aan de openbare weg.

Middelste kolom

Openbaar Vervoer

Vanaf NS station Helmond bereikt u met buslijn 320 in circa 30 minuten bushalte Kerkstraat in Someren. Deze is direct tegenover Savant Sonnehove gelegen. Actuele vertrektijden en reisadvies voor trein en bus vindt u op www.9292.nl.

Rechter kolom

Auto

Savant Sonnehove heeft enkele parkeerplaatsen direct naast het gebouw. Circa 100 meter verderop ligt achter multifunctioneel gebouw ‘de Ruchte’ alsook tegenover de kerk voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is gratis.