Savant van Lenthof - Nuenen

Wil jij met plezier werken in een hecht en gezellig team? Bij woonzorgcentrum Savant van Lenthof zoeken we nieuwe collega’s! Een enthousiast en gedreven team biedt binnen Savant van Lenthof in Nuenen de beste zorg voor onze cliënten. En wij groeien door!

Telefoonnummer
Tekst

Werken bij Savant van Lenthof

Werken bij Woonzorgcentrum Savant van Lenthof betekent afwisseling en uitdaging binnen jouw functie. Bij Savant Zorg zet jij jouw hart voor de zorg in tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast geeft Savant Vitaal aandacht aan jouw vitaliteit. Dit doen wij onder andere door het organiseren van verschillende activiteiten in ons vitaliteitscentrum. Ook krijg jij alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Zo bieden wij workshops en trainingen aan, en is er een teamcoach bij wie jij altijd terecht kan!

 

Elke cliënt aangenaam laten wonen op Savant, dát is ons doel

Woonzorgcentrum Savant van Lenthof biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant. Er wordt zowel zelfstandig als met intensieve zorg gewoond voor kort of lang verblijf. Onze cliënten wonen zelfstandig in hun eigen appartement waar zorg in de buurt is. Cliënten met intensieve zorg wonen in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Het team van jouw toekomstige collega’s biedt deskundige verpleeghuiszorg aan voor mensen met een lichamelijke beperking. Het is ons doel om elke cliënt aangenaam en comfortabel te laten wonen op Savant van Lenthof. Benieuwd naar de vacatures voor Savant in Nuenen? Lees snel verder en bekijk alle openstaande vacatures.

Vacatures Savant van Lenthof

Er zijn geen vacatures gevonden.
Tekst

"Ik vind het waardevol om tijdens mijn werk zowel de bewoners als hun familie goed te leren kennen"

Tekst

Savant van Lenthof

Door de vele faciliteiten is er in Woonzorgcentrum Savant van Lenthof van alles te beleven. Je ondersteunt en begeleidt onze cliënten bij hun algemene dagelijkse levensbehoeften. Dit doe je onder andere door cliënten te begeleiden naar verschillende activiteiten die plaatsvinden binnen het woonzorgcentrum. Op Savant van Lenthof is een hardwerkend en hecht team werkzaam op de verpleegafdeling met psycho geriatrische verpleegzorg. Op deze afdeling ligt de focus op het verlenen van de beste psycho geriatrische verpleegzorg binnen deze Savant locatie.

 

Kom eens langs bij ons woonzorgcentrum!

Ben je benieuwd hoe jouw potentiële nieuwe werkplek eruit ziet? Of wil je weten hoe de sfeer is van ons woonzorgcentrum? Je bent van harte welkom op Savant van Lenthof! Neem contact met ons op en kom langs om alvast kennis te maken met jouw toekomstige collega’s, en krijg een impressie van ons woonzorgcentrum in Nuenen!

 

  Virtuele tour

    Wonen op onze locatie? Klik voor meer informatie

Bereikbaarheid
Media
van Lenthof
Tekst

Met behulp van google maps kunt u eenvoudig uw route plannen te voet, met de fiets, het OV of de auto.

 

 

Savant van Lenthof
Van Lenthof 2
5671 ET Nuenen

Linker kolom

Fiets 

Savant van Lenthof is gelegen in het centrum van Nuenen. Aan de voorzijde en zijkant van het gebouw is een  beperkte stallingsmogelijkheid voor uw fiets aan de openbare weg.

Middelste kolom

Openbaar Vervoer

Vanaf NS station Eindhoven bereikt u met buslijn 404 of 322 in circa 20 minuten bushalte Kerkstraat in Nuenen. Vanaf deze halte is het circa 6 minuten lopen naar Savant van Lenthof. Actuele vertrektijden en reisadvies voor trein en bus vindt u op www.9292.nl.

Rechter kolom

Auto

Savant van Lenthof heeft voldoende parkeerplaatsen aan de voorzijde en op eigen terrein, direct nabij de hoofdentree. Parkeren is gratis.

Tekst
Flyer Savant van Lenthof

Bekijk hier de flyer van Savant van Lenthof