Afbeelding bij artikel
bbl opleiding verzorgende ig

Carrière(switch) in de zorg? Volg de opleiding BBL Verzorgende IG!

Gepubliceerd: 23-09-2021
Body tekst

Denk jij na over een carrière(switch) in de zorg? Dan is Savant Zorg op zoek naar jou. Binnenkort gaat de BBL opleiding verzorgende IG weer van start. In dit leer-werktraject waar Savant Zorg, vier zorginstanties en twee onderwijsinstanties in Helmond en De Peel aan meewerken, word je binnen 2,5 jaar opgeleid tot verzorgende IG en Begeleider Specifieke Doelgroepen

 

Volg de opleiding BBL Verzorgende IG

De combinatie van werken en leren zorgt ervoor dat jij alle aspecten van het vak Verzorgende IG meekrijgt. Tijdens de opleiding wordt je opgeleid in de vakgebieden verzorging, thuiszorg en verpleging. Na het afronden van het traject ontvang je zowel een diploma voor verzorgende IG als voor Begeleider Specifieke Doelgroepen.

Tijdens de studie zul je ongeveer 24 uur naar school gaan en werk je 21 uur in de zorg. Naast dat de kosten voor de opleiding én de boeken voor je vergoed worden, ontvang je een bij jouw situatie passend salaris. Dat is mooi meegenomen.

 

Zorgcampus de Peel biedt kansen

Mensen worden ouder en blijven langer zelfstandig thuis wonen. Goed opgeleid personeel is hiervoor cruciaal. Het samenwerkingsverband, tussen onderwijsinstellingen Fontys Hogeschool Eindhoven en het ROC ter AA in Helmond en zorginstanties ORO, het Elkerliek ziekenhuis, de GGZ Oost Brabant, Savant zorg en de Zorgboog, zorgt er al jaren voor dat tientallen studenten een baan vinden als zorgprofessional. 

 

Ben jij de ideale student?

Ben jij de enthousiaste en leergierige collega die klaar is om deze stap te nemen als student of zij-instromer in de opleiding BBL Verzorgende IG? Schrijf je dan in voor het nieuwe leerjaar en wordt ook een professional in de zorg. Bekijk hier of de opleiding BBL Verzorgende IG bij jou past.