Afbeelding bij artikel
in balans dienst

(Her)ontdek werken in zorg en welzijn!

Gepubliceerd: 02-03-2023
Body tekst

Ontdek de zorg week bij Savant Zorg

Ben jij al werkzaam in de zorg en wil je je verder ontwikkelen? Wil je misschien een carrière in de zorg gaan starten, maar weet je nog niet zeker of dit écht bij je past? Of zou je graag als vrijwilliger in de zorg werken, maar ben je benieuwd wat dit inhoudt? Op 16 maart oriënteer jij jezelf op zorg en welzijn! Onze zorgprofessionals geven jou een helder beeld van een baan in de zorg. Zo beslis jij snel of een baan in de zorg bij jou past.

Tijdens de inloopavond leer je alles over de mogelijkheden die Savant Zorg jou kan bieden. Als werkzoekende, ook als je geen zorgachtergrond hebt. Ben je werkzaam in de zorg en wil je jezelf door ontwikkelen tot een andere functie? Of heb je altijd een hart voor de zorg gehad en wordt het tijd voor een carrièreswitch waarbij je ook écht in de zorg gaat werken? En is het mogelijk om werken en leren in de zorg te combineren? Wij geven jou antwoord op al je vragen.

 

Vragen over werken in de zorg?

Kom langs op onze open avond!

Savant Zorg luistert. Naar onze cliënten, maar ook naar jou. Tijdens de Ontdek de zorg week staan onze recruiters en ervaringsdeskundigen speciaal voor jou klaar voor jou om al je vragen te beantwoorden. Tijdens de Open Avond worden er voorlichtingen gegeven over onze opleidingen en vacatures. Ook kan je kennismaken met verschillende disciplines die van invloed zijn op de zorg en welzijn van onze cliënten. Daarnaast is ons team van Zorgontwikkeling aanwezig, en zullen zij de zorg van de toekomst pitchen. 

 

Kom op 16 maart langs in De Kapel van Woonzorgcentrum Alphonsus.

  • Adres: Hoofdstraat 176 te Helmond
  • Tussen 17.00 en 20.00 uur staan onze professionals voor jou klaar

Heb je vooraf al vragen? Neem dan contact op met m.vanneerven@savant-zorg.nl.

 

Tot dan bij Savant Alphonsus.