Afbeelding bij artikel
Geslaagden Verzorgende IG

Savant viert persoonlijke ontwikkeling 

Gepubliceerd: 11-11-2021
Body tekst

Savant Zorg is trots op haar geslaagde collega’s. In het afgelopen schooljaar hebben een flink aantal van onze collega’s een diploma behaald binnen verschillende vakgebieden in de zorg. Opleidingen zoals verzorgende IG, MBO-verpleegkundige, HBO-verpleegkundige, zorgtechnologie en casemanager werden succesvol afgerond. 

Met het afronden van deze opleidingen zijn onze collega's goed voorbereid op de toekomst. Deze mooie prestaties hebben we samen gevierd tijdens de geslaagdenbijeenkomst in Savant Hof van Bethanië. Wij willen iedereen nogmaals van harte feliciteren!

 

Ruimte voor leren én werken

Het volgen van lessen, schrijven van verslagen, maken van planningen, omgaan met examenstress en het vele oefenen in de praktijk. Het volgen van een opleiding is hard werken. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij bij ons tijd en ruimte krijgt om deze kansen te benutten. Zo kun jij je kennis op peil houden én werken aan je persoonlijke ontwikkeling. 

Wil jij ook werken aan je toekomst in de zorg binnen een informele organisatie? Bekijk dan eens onze openstaande vacatures en wie weet werk jij binnenkort bij een van onze enthousiaste teams.