Afbeelding bij artikel
Werken in de zorg tijdens corona

Werken in de zorg in corona-tijd 

Gepubliceerd: 04-02-2021
Body tekst

Werken in de zorg: wat betekent dat in deze tijd?  

We weten als geen ander – en begrijpen dan ook heel goed – dat werken in de zorg op dit moment heel uitdagend is. Als zorgorganisatie zorgen we goed voor de gezondheid van zowel onze cliënten als voor onze werknemers. Daarbij zorgen we er altijd voor dat onze zorgtoppers hun werk optimaal kunnen uitvoeren. We volgen daarbij de adviezen en voorschriften van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) nauwlettend op. Op die manier willen we aan de hand van diverse maatregelen voorkomen dat mensen besmet raken en het virus zich verspreidt.  


Overstappen vanuit een andere zorgorganisatie?  

Ben je al werkzaam als zorgmedewerker bij een andere zorgorganisatie en ben je op zoek naar een andere werkomgeving of een nieuwe uitdaging? Dan heb je daar bij Savant Zorg de mogelijkheid voor. We zorgen ervoor dat jouw overstap zo soepel mogelijk verloopt. Een van onze collega’s werkt je graag in, natuurlijk geheel volgens de huidige maatregelen.

 

Interesse in werken als zorgmedewerker, maar geen zorgervaring?  

Ook wanneer je nog geen ervaring hebt met werken in de zorg ben je welkom bij Savant Zorg. We zijn een organisatie die haar zorgmedewerkers stimuleert te blijven leren. Maar we staan ook open voor het opleiden van mensen die graag de overstap maken naar werken in de zorg. Zo bieden we vanuit Savant Zorg de mogelijkheid om een BBL-traject werken en leren in de zorg te volgen. Daarnaast staan er ook diverse vacatures open gericht op huishoudelijke hulp, waarbij je ook zonder zorg diploma of -achtergrond enorm van waarde bent voor onze cliënten en organisatie.

 

Het sollicitatieproces 

Heb jij interesse om als een van onze nieuwe zorgtoppers aan de slag te gaan binnen een van onze functies? Wij hebben meerdere vacatures openstaan, voor bijvoorbeeld een verzorgende IG (kleinschalige zorg), verpleegkundige of verzorgende kleinschalig wonen. Door te klikken op de button onderaan een vacature, reageer je op de desbetreffende functie. Vervolgens kun je je contactgegevens achterlaten. Op verzorgende vacatures is een CV en brief niet vereist! We zijn als zorgorganisatie verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) van je te ontvangen. De kosten hiervoor nemen wij uiteraard voor onze rekening.  

Wanneer wij een match zien tussen jou en onze organisatie nemen we contact met je op en plannen we een kennismakingsgesprek in. Het gehele sollicitatieproces verloopt vervolgens zo veel mogelijk digitaal. Momenteel voeren wij dan ook al onze sollicitatiegesprekken online, dit in lijn met de adviezen vanuit het RIVM en de Nederlandse Overheid.  

Heb je verder algemene of specifieke vragen over werken in de zorg, onze organisatie of een van onze vacatures? Neem dan gerust onderstaand contact op met een van onze recruiters: Ilse, Monique en Monique. Zij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar voor al je inhoudelijke vragen.