Over Savant Zorg

Savant is een professionele organisatie die zich kenmerkt door een informele werksfeer. We werken met zelfstandige teams, wat veel voordelen heeft. Zo heb je bijvoorbeeld inspraak in je rooster en mag je meebeslissen bij het aannemen van nieuwe collega’s. Door je bezig te houden met zaken als plannen en roosteren, bedrijfsvoering of kwaliteit van zorg, bieden we je de mogelijkheid om de inhoud van je functie mee vorm te geven. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor goede zorg voor de cliënt en voor jou en je collega’s.

Tekst

Binnen Savant werken we volgens drie kernwaarden: Betrouwbaar, Verbindend en Vooruitstrevend. Onze teams zijn zelfstandig, voelen zich verantwoordelijk en maken beloftes waar: afspraak is afspraak! We werken samen, met elkaar, met cliënten en hun naasten, met partners in de regio en in netwerken. Innovatie vinden we daarbij belangrijk; in zorgtechnologie, maar ook in het herinrichten van processen, zodat alles efficiënt verloopt.

Tekst

Persoonlijke ontwikkeling en opleiding

 

Savant heeft oog voor ontwikkeling en opleiding. Het spreekt voor zich dat je als medewerker alle verplichte handelingen en kennis op peil houdt. Hiervoor is de Savant Leerwijzer ontwikkeld: een e-learning methode waarin alle voor jou belangrijke modules worden klaargezet, zodat je ze op het moment dat het jou uitkomt kunt maken. Lekker makkelijk! En heb je nog wat meer praktijkervaring nodig? In ons eigen skills-lab kun je de handelingen oefenen en laten toetsen.

 

Wil je verder leren, bijvoorbeeld van verzorgende naar verpleegkundige, van mbo naar hbo-v of van kantoormedewerker naar zorgmedewerker? Dat kan ook; twee keer per jaar starten we nieuwe BBL-trajecten. Als interne kandidaat heb je in deze procedures een streepje voor. Gedurende het BBL-traject word je begeleid op de werkvloer en door de praktijkopleiders. Daarnaast kun je ook terugvallen op een social coach; iemand die je kan helpen om de juiste balans tussen privé, werk en opleiding te behouden.

Tekst

Savant Vitaal 

Vitale, gezonde en tevreden medewerkers zorgen voor vitale, gezonde en tevreden cliënten! En om jou als medewerker daarin zo veel mogelijk te ondersteunen, is Savant Vitaal opgezet. Onder Savant Vitaal vallen verschillende activiteiten voor jou als medewerker die mee kunnen helpen om zo lang mogelijk vitaal, gezond en met plezier in de zorg te kunnen blijven werken.

 

Lees meer

Media
Zorg Vitaal
Tekst

Arbeidsvoorwaarden

 

CAO

Binnen Savant hanteren we de CAO VVT. Deze houdt onder andere in dat er naast je salaris in de maand mei 8% vakantietoeslag uitgekeerd wordt over je gehele jaarsalaris en dat je aan het einde van het jaar een eindejaarsuitkering ontvangt (8,33% van je jaarsalaris).

 

Verzekeringen

Als je in de zorg gaat werken, kun je een speciale zorgverzekering afsluiten bij IZZ. Vanuit Savant is het ook mogelijk om korting te krijgen bij twee andere zorgverzekeraars. Voor iedere medewerker is een WGA-Hiaat verzekering afgesloten. Een deel van deze premie wordt betaald door Savant. Tevens is er een mogelijkheid om een voordelig privé-pakket verzekeringen af te sluiten bij een verzekeraar.

 

Pensioen

Alle medewerkers in de zorg zijn aangesloten bij Stichting Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Ook hiervoor geldt dat een deel van de premie wordt betaald door Savant.

 

VOG/BIG-registratie

Elke medewerker die in de zorg gaat werken, moet een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) overleggen. De kosten voor deze verklaring worden door Savant vergoed. Hetzelfde geldt voor de kosten voor een BIG-(her)registratie.

 

Devices

Mocht het voor je werk nodig zijn om de beschikking te hebben over een laptop, telefoon of tablet dan wordt dit natuurlijk door Savant geregeld.  

 

Lease auto

Ga je werken in de extramurale zorg, dan is het wellicht mogelijk dat je in aanmerking komt voor een lease auto van Savant. Benzine, verzekering, belasting, pechhulp en reparaties inbegrepen.

Tekst

Meer over Savant Zorg? 

 

Bekijk onze website