Verpleegkundige bij Savant Zorg

"Wat is het mooiste vind aan mijn werk, is de dankbaarheid van mensen en de band die je met ze opbouwt!"

 

Lisa, verpleegkundige Savant Alphonsus aanleunwoningen

Tekst

Binnen Savant hebben we verschillende verpleegkundige functies: verpleegkundige (mbo), gespecialiseerd verpleegkundige (mbo/hbo), regieverpleegkundige (hbo) en wijkverpleegkundige (hbo).

 

Als wijkverpleegkundige ben je werkzaam in de wijkzorg en als regieverpleegkundige werk je in een woonzorgcentrum. De hulp van de gespecialiseerd verpleegkundigen wordt ingeroepen bij een specifieke hulpvraag, zoals het aanleggen van een infuus. Verpleegkundigen kunnen kiezen voor de wijkzorg of voor een woonzorgcentrum. Daarbinnen kies je voor een afdeling kleinschalig wonen, somatiek, verzorging of een verpleegafdeling.

 

Je zorgt ervoor dat de cliënten de juiste dagelijkse zorg krijgen, op een professionele en persoonlijke manier. Als verpleegkundige wordt, naast je zorgtaken, ook van je verwacht dat je de zorg rondom een cliënt coördineert. Bij de hbo-verpleegkundigen komt daar ook nog het indiceren bij. Uitgangspunt is dat de cliënten zo veel mogelijk ruimte krijgen om hun eigen leven te leiden. Als vanzelfsprekend worden ook de familie en de mantelzorgers van de cliënt overal bij betrokken. 

Tekst

Een verpleegkundige aan het woord

Tekst

 

Tekst

Wie zoeken we nog meer

 

Verzorgende  Huishoudelijke ondersteuning
 Welzijn Vrijwilligers

 

 

Tekst

 

 

"Ik voel me echt thuis bij Savant. Het is een grote organisatie maar het voelt klein. De werksfeer is heel informeel."

Media
Vrijwilliger