Verzorgende IG

"Als ik bij mijn cliënten thuiskom heb ik het gevoel dat ik in een andere wereld stap. Het is zo divers en verrijkend!" - Linda (36)

 

Laat je terugbellen Ik heb nog geen diploma

Tekst

Als Verzorgende IG zelfstandig aan de slag


Zelfstandig aan de slag bij jou in de buurt of intramuraal. Savant biedt diverse mogelijkheden! Bij Savant ga je als Verzorgende IG zelfstandig op pad bij jou in de buurt en heb je alle ruimte om je cliënten de persoonlijke aandacht te geven die ze nodig hebben. Of je werkt intramuraal in teamverband. Je werkt in een zelfstandig team met fijne collega's, de lijnen binnen de organisatie zijn kort en alles is goed geregeld. Zo werk je bijvoorbeeld met gebruiksvriendelijke systemen en is er veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Klinkt dit interessant?

Tekst

Een verzorgende in de wijk aan het woord

Tekst

Verzorgende IG op een van onze woonzorglocaties

Je begeleidt en verzorgt cliënten met de algemeen dagelijkse levensbehoeften (ADL) en verricht verpleegtechnische handelingen op basis van de afspraken in het ECD. Je stimuleert de zelfredzaamheid van cliënten, hebt oog en oor voor hun welzijn en handelt naar de behoefte van de individuele zorgvraag. Met je positieve houding lever je een enthousiaste, stimulerende en kritische bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling en weet je een sfeer te creëren waarin de cliënt zich gekend en thuis voelt. Je zorgt ervoor dat mantelzorgers en vrijwilligers zich welkom voelen, maakt zaken bespreekbaar en betrekt hen bij de zorg. Voor beide vakgebieden zowel de wijk als intramuraal draag je de visie van Savant uit; kwaliteit van zorg staat hoog in het vaandel bij jou!

Linker kolom
1600 medewerkers en vrijwilligers

Je bezoekt cliënten in de wijk of je bent werkzaam op een van onze woonzorglocaties

Middelste kolom
zorgtechnologie

Inzetten van (technologische) hulpmiddelen

Rechter kolom
savant_icon_ontwikkelen-okergeel.png

Meedenken over verbetering

Linker kolom
verpleegtechnische handelingen

Verpleegtechnische handelingen

 

Middelste kolom
oortje

Eigen teamcoach

Rechter kolom
Computer

Rapporteren via het ECD

Tekst

Dit biedt Savant jou als Verzorgende IG

  • Een vitaliteitscentrum met vele activiteiten (o.a. over voeding, werkdruk, leefstijl).
  • Het volgen van zowel online als klassikale workshops en trainingen
  • Een teamcoach waar je altijd terecht kan.
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd.
  • Salaris volgens CAO VVT (FWG 35), met dertiende maand.
  • Telefoon.
  • Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden (extramuraal).
Media
Verzorgende IG 2
Tekst

Savant Zorg luistert

Als betrokken zorgorganisatie speelt Savant actief in op de ontwikkelingen in de zorg. Met onze ambities leveren we een positieve bijdrage aan de vernieuwing in de zorg en dat biedt veel voordelen voor onze cliënten en voor onze medewerkers. Bij Savant werk je met fijne systemen en innovatieve technieken en bieden we je alle ruimte jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en wij luisteren naar jou en jouw ideeën. Zo zijn we samen continue in beweging, op weg naar de zorg van de toekomst.
 

Ontdek de Verzorgende IG vacatures en reageer vandaag nog

We nemen graag contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunnen we dan meteen een meeloopdag of een oriënterend gesprek inplannen. Zo maak je geheel vrijblijvend kennis en kun je zelf het beste een oordeel vormen. Klinkt dit interessant? Reageer direct. 

 

Bekijk vacatures Laat je terugbellen