Verzorgende Kleinschalig Wonen

“Bied zorg die aanluit bij de beleving van jouw cliënten binnen een kleinschalige en vertrouwde omgeving.”
 

Bekijk de vacature

Tekst

Zorg die aansluit op de beleving in kleinschalige ouderenzorg

Als verzorgende bij Savant Zorg weet jij hoe je zorg moet bieden die aansluit bij de beleving van ouderen met dementie. Doordat iedere cliënt anders is en een andere zorgbehoefte heeft, maakt dit jouw werk uitdagend en gevarieerd. Zo word je als Verzorgende IG onderdeel van een hecht team dat elkaar goed aanvult en de bewoners aanvoelt. Met het team ben je samen verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en verzorging van de bewoners. Naast de zorginhoudelijke werkzaamheden ben je ook bezig met alledaagse taken die horen bij het huishouden en het leven als een hechte familie.
 

 

Werkzaam in een zelfsturend team

Je maakt deel uit van een zelfsturende team met collega’s waar je altijd op kunt rekenen. Zelfstandig betekent dat je geen manager hebt en er heel korte lijnen zijn. Wél beschik je over een teamcoach waarbij je altijd terecht kunt. Voordeel is dat je ook inspraak in je rooster hebt en mag meebeslissen bij het aannemen van nieuwe collega’s.

Linker kolom
Verzorgende-IG

Je bent werkzaam binnen een huiselijk woonzorgcentrum

Middelste kolom
Verzorgende-IG

Inzetten van (technologische) hulpmiddelen

Rechter kolom
Verzorgende-IG

Meedenken over verbetering

Linker kolom
Verzorgende-IG

Verpleegtechnische handelingen

 

Middelste kolom
Verzorgende-IG

Eigen teamcoach

Rechter kolom
Verzorgende-IG

Rapporteren via het ECD

Tekst

Dit ontvang je als Verzorgende Kleinschalig Wonen

● Allereerst het aantal uren: Je krijgt een contract van 24 uur gemiddeld per week en een contract voor onbepaalde tijd.

● Salaris volgens CAO VVT (FWG 35), met eindejaarsuitkering.

● Het volgen van zowel online als klassikale workshops en trainingen.

Media
Verzorgende IG Savant
Tekst

Savant Zorg luistert naar jou als verzorgende

Als betrokken zorgorganisatie speelt Savant actief in op de ontwikkelingen in de zorg. Met onze ambities leveren we een positieve bijdrage aan de vernieuwing in de zorg. Dit biedt veel voordelen voor onze cliënten en voor onze medewerkers. Bij Savant wordt er veel ruimte voor eigen initiatief geboden en luisteren wij naar jou en jouw ideeën. Zo zijn we samen continu in beweging, op weg naar de zorg van de toekomst.

 

Ontdek de kleinschalig wonen vacature en reageer vandaag nog

We nemen graag contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunnen we dan meteen een meeloopdag of een oriënterend gesprek inplannen. Zo maak je geheel vrijblijvend kennis en kun je zelf het beste een oordeel vormen. Klinkt dit interessant?
 

Bekijk de vacature