Vrijwilligers

"Je maakt niet alleen contact met de bewoners, maar ook met de vrijwilligers onderling. We hebben een heel enthousiast team hier, en dat is heel fijn!" Laura, vrijwilliger woonzorgcentrum Savant van Lenthof

 

Laat je terugbellen

Tekst

Vrijwilligers in de zorg maken het verschil

Vrijwilligers zijn een belangrijk deel van Savant Zorg. Zij zijn een vitaal onderdeel van ons team en wij zijn dan ook ontzettend trots op alle vrijwilligers die ons een warm hart toedragen. Lijkt het jou ook een fantastisch om je in te zetten voor kwetsbare ouderen en hen een fijne dagbesteding te bezorgen? Word dan vrijwilliger in de zorg en ga aan de slag op één van de locaties. Interesse gekregen?

 

Reageer direct

 

Tekst

Werken als vrijwilliger in de zorg

Tekst

Wat doe je als vrijwilliger bij Savant?

Als vrijwilliger in de zorg help jij onder andere mee aan activiteiten zoals wandelen met bewoners, bonbons maken, samen sjoelen, een muziekmiddag organiseren of pannenkoeken bakken met de cliënten van kleinschalig wonen. Kortom, tal van mogelijkheden om je creativiteit, liefde en energie in te stoppen. Daarnaast krijg jij zelf ook ruimte om eigen invulling te geven aan de activiteiten van de bewoners. Net zoals onze vrijwilliger Hannie dat doet.

Linker kolom
1600 medewerkers en vrijwilligers

Je levert een bijdrage aan de ondersteuning tijdens activiteiten

Middelste kolom
oortje

Werken met een fijn team van vrijwilligers

Rechter kolom
savant_icon_ontwikkelen-okergeel.png

Meedenken over verbetering en ruimte voor eigen invulling

Tekst

Wil jij vrijwilliger in de zorg worden? Meld je aan!

Als jij aan de slag wil als vrijwilliger in de zorg, is het belangrijk dat je affiniteit hebt met ouderen. Ook ben jij communicatief vaardig en sociaal in de omgang. Onze collega’s, bezoekers en bewoners behandel je respectvol. Tot slot heb je een zelfstandige werkhouding en servicegerichte instelling. Omschrijft dit jou helemaal? En wil jij het verschil maken voor onze bewoners en iets doen voor een ander? Dan zien wij jou graag als vrijwilliger bij Savant Zorg!

 

Reageer direct

 

Media
Vrijwilliger 2
Tekst

Savant Zorg is er voor jou

Om onze waardering te laten blijken, organiseren we elk jaar een feestavond speciaal voor onze vrijwilligers. Daarnaast verrassen we vrijwilligers met een cadeautje op de jaarlijkse Savant-dag en is het vanzelfsprekend dat elke vrijwilliger een kerstgeschenk krijgt aangeboden. Ook worden er workshops georganiseerd, soms speciaal voor vrijwilligers en soms tegelijk met de medewerkers, zoals tijdens de Vitaliteitsweken.

 

Savant is een professionele organisatie die zich kenmerkt door een informele werksfeer. We bieden je alle flexibiliteit en vertrouwen om zelfstandig te werken, maar we zijn er voor je wanneer nodig. Samen streven we naar goede zorg voor de cliënt, voor jezelf en jouw collega’s.
 

Laat je terugbellen