Vrijwilligers

"Je maakt niet alleen contact met de bewoners, maar ook met de vrijwilligers onderling. We hebben een heel enthousiast team hier, en dat is heel fijn!"

Laura, vrijwilliger woonzorgcentrum Savant van Lenthof

Tekst

Vrijwilligers zijn een belangrijk onderdeel van onze zorgverlening. We zijn er trots op dat we over een hele grote groep vrijwilligers beschikken die met onze cliënten verschillende activiteiten ondernemen. Nieuwe vrijwilligers die de zorgsector een warm hart toedragen blijven uiteraard altijd welkom.


Wat kan je zoal doen als vrijwilliger? Wandelen met bewoners, bonbons maken, samen sjoelen, muziekmiddag organiseren, pannenkoeken bakken met de cliënten van kleinschalig wonen. Kortom, tal van mogelijkheden om je creativiteit, liefde en energie in te stoppen. En wat u als vrijwilliger voldoening zal geven.


Om onze waardering te laten blijken, organiseren we elk jaar een feestavond speciaal voor onze vrijwilligers. Daarnaast verrassen we de vrijwilligers met een cadeautje op de jaarlijkse Savant-dag en is het vanzelfsprekend dat elke vrijwilliger een kerstgeschenk krijgt aangeboden. Ook worden er workshops georganiseerd, soms speciaal voor vrijwilligers en soms tegelijk met de medewerkers, zoals tijdens de Vitaliteitsweken.

 

Interesse gekregen? Meld je aan op nlvoorelkaar.nl 

Tekst

 

Tekst

 

 

 

"Het werk als vrijwilliger geeft me zoveel warmte. Het voelt zo fijn om iets voor de medemens te kunnen betekenen."

Media
Vrijwilliger