Welzijn bij Savant Zorg

"De vrijheid en het zelfstandig werken, maar wel met een team achter je. Dat vind ik het grote voordeel. Als er iets is kan ik altijd terugvallen op mijn collega’s."

Stephanie, leerling helpende Savant de Ameide

Tekst

Cliënten moeten niet alleen goed verzorgd worden, het is ook ontzettend belangrijk dat zij op een leuke manier invulling kunnen geven aan hun dag. De begeleiders welzijn, bewegingsagogen, de helpenden welzijn & zorg en de restaurantmedewerkers zijn hierin belangrijke schakels.

 

We besteden veel aandacht aan dagbesteding door bijvoorbeeld met cliënten te bewegen of een leuke, creatieve activiteit te ondernemen. Denk ook aan een stukje wandelen of een gezellig praatje bij een kopje koffie. Daarnaast maken we mensen gelukkig met goede, voedzame en vooral smaakvolle maaltijden die mooi uitgeserveerd worden in het restaurant van het woonzorgcentrum. En we laten onze cliënten zelf meehelpen met koken op de afdeling kleinschalig wonen. Altijd onder begeleiding van medewerkers die daar tijd voor hebben, en die als het nodig is ook zorg kunnen verlenen of kunnen helpen met eten. Samen met de zorgmedewerkers en de vrijwilligers bezorgen we onze cliënten een mooie dag.

Tekst