Welzijnsmedewerker

“De vrijheid en zelfstandig werken, maar wel met een team achter je. Dat vind ik het grote voordeel. Als er iets is kan ik altijd terugvallen op mijn collega’s!” - Stephanie
 

Laat je terugbellen

Tekst

Ga als Welzijnsmedewerker aan de slag bij Savant Zorg

Als Welzijnsmedewerker geef je aandacht aan de bewoners. Onder het genot van een kop koffie maak je een gezellig praatje en help je hen bijvoorbeeld in het huishouden. 

Bij Savant Zorg willen we onze cliënten een fijne dag bieden. Naast dat ze bij ons verzorgd worden, is de invulling van hun dag minstens zo belangrijk. Als Welzijnsmedewerker ga je hiermee aan de slag. Je werkt met fijne collega’s die behulpzaam zijn en allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: de cliënten van dienst zijn en hen een fijne dag bieden.
 

Meer over jouw functie als Welzijnsmedewerker

Bij Savant hebben we vacatures open staan voor verschillende functies als welzijnsmedewerker. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die van invloed zijn op het welzijn en geluk van onze cliënten. Zo staan er onder andere de volgende vacatures open:

Tekst

Een Welzijnsmedewerker aan het woord

Stephanie is leerling Welzijnsmedewerker bij Savant De Ameide. In de video vertelt zij hoe ze het vindt

Tekst

 

Tekst

Zo kan jouw dag als welzijnsmedewerker er uit zien

Als welzijnsmedewerker ben jij het zonnetje in huis voor onze cliënten. Als enthousiaste welzijnsmedewerker vind je het leuk om huishoudelijke taken te verrichten, met aandacht voor de bewoners. Het contact met de mensen maakt jouw werk leuk en dankbaar. 

 

Maar naast de huishoudelijke hulp willen we de dagen van onze bewoners ook leuk maken. Tijdens de dagbestedingen gaan we met de cliënten bewegen of creatieve activiteiten ondernemen. Je maakt een praatje met ze, drinkt samen een kop koffie, speelt een spelletje en neemt ze meer voor een kleine wandeling. Erg afwisselend dus!

 

Linker kolom
savant_icon_ontwikkelen-okergeel.png

Meedenken over verbetering

Middelste kolom
verpleegtechnische handelingen

Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

 

Rechter kolom
zorgtechnologie

Inzetten van (technologische) hulpmiddelen

Tekst

Dit biedt Savant Zorg jou als welzijnsmedewerker 

  • Uitdagend en gevarieerd werk! Iedere cliënt heeft immers andere zorgbehoefte. Het welzijn van onze cliënten staat centraal. Afhankelijk van hoe de cliënt zich voelt worden de de dagen ingevuld. 
  • Een zelfsturend team. Hierdoor doe je meer dan alleen het zorgen voor cliënten! Met jouw team bepaal je de planning en beslis je mee bijvoorbeeld mee bij het aannemen van nieuwe collega’s. 
  • Werktijden die in overleg worden vastgesteld. 
  • Een salaris volgens CAO VVT (FWG25), met eindejaarsuitkering. 
  • Een teamcoach waar je altijd bij terecht kan!
  • Een geweldig team aan enthousiaste collega’s en vrijwilligers. Bij Savant sta je er nooit alleen voor.
Media
Welzijnsmedewerker 1
Tekst

Savant Zorg luistert

Bij Savant Zorg zijn we erg betrokken en spelen we actief in op nieuwe technologieën binnen de zorg. Met onze innoverende zorgtechnologie hebben we inmiddels de belevenistafel en de wonder-telefoon gerealiseerd. Iets waar zowel de cliënten als onze medewerkers plezier aan beleven. 

Als team bouwen we echt een band op met de cliënten, want het geluk van hen staat voorop. Daarnaast bieden we bij Savant alle ruimte om je als individu verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Met genoeg ruimte voor initiatief zijn we samen in beweging. Op naar de zorg van de toekomst!

 

Ontdek de vacatures Welzijnsmedewerker en reageer vandaag nog 

We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. We zijn altijd in voor een meeloopdag of een oriënterend gesprek. Zo maak je geheel vrijblijvend kennis en geeft het je de ruimte om een gevoel te krijgen bij de functie. Klinkt dit goed? Reageer vandaag nog! 

 

Bekijk vacatures Laat je terugbellen