Welzijnsmedewerker bij Savant Zorg

"De vrijheid en het zelfstandig werken, maar wel met een team achter je. Dat vind ik het grote voordeel. Als er iets is kan ik altijd terugvallen op mijn collega’s."

Stephanie, leerling helpende Savant de Ameide

Tekst

Ga als Welzijnsmedewerker aan de slag bij Savant Zorg

Bij Savant Zorg willen we onze cliënten een fijne dag bieden. Naast dat ze bij ons de benodigde zorg, is de invulling van hun dag minstens zo belangrijk. Als welzijnsmedewerker in de zorg ga je hiermee aan de slag. Je werkt met fijne collega’s die behulpzaam zijn en allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: de cliënten van dienst zijn en hen een fijne dag bieden.

 

Meer over jouw functie als welzijnsmedewerker

Bij Savant hebben we vacatures open staan voor verschillende functies als welzijnsmedewerker. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die van invloed zijn op het welzijn en geluk van onze cliënten.

Tekst

 

Tekst

Meer over jouw functie als welzijnsmedewerker

Welzijn beperkt zich niet tot zorg of tot het aanbieden van passende activiteiten, maar is het breed kijken naar hoe je een stukje geluk kunt toevoegen voor de cliënten, vanuit een brede kijk op gezondheid. Hoe ervaart iemand rust vanbinnen, gevoel van eigenwaarde, vanuit zijn of haar eigen regie.

Jij hebt inlevingsvermogen en kunt door klein te kijken en goed te luisteren cliënten motiveren en de juiste interventie inzetten, waarbij je de zelfstandigheid en de zelfredzaamheid van de cliënten stimuleert en het leervermogen blijft prikkelen. Je doet dit zowel op individueel niveau als in groepsverband.

Tekst

Dit biedt Savant Zorg jou als welzijnsmedewerker

  • Uitdagend en gevarieerd werk! Iedere cliënt heeft immers andere zorgbehoefte. Het welzijn van onze cliënten staat centraal. Afhankelijk van hoe de cliënt zich voelt worden de de dagen ingevuld.
  • Een zelfsturend team. Hierdoor doe je meer dan alleen het zorgen voor cliënten! Hiermee heb je regelruimte om ideeën aan te dragen die het welzijn van cliënten ten goede komt.
  • Werktijden die in overleg worden vastgesteld. Veelal doordeweekse dagdiensten.
  • Een salaris volgens CAO VVT (Afhankelijk van functie FWG 25/35/45/50) met eindejaarsuitkering.
  • Een teamcoach waar je altijd bij terecht kan!
  • Een geweldig team aan enthousiaste collega’s en vrijwilligers. Bij Savant sta je er nooit alleen voor.
Media
Verzorgende IG Savant
Tekst

Savant Zorg luistert

Bij Savant Zorg zijn we erg betrokken en spelen we actief in op nieuwe technologieën binnen de zorg. Met onze innoverende zorgtechnologie hebben we inmiddels de belevenistafel en de wonder-telefoon gerealiseerd. Iets waar zowel de cliënten als onze medewerkers plezier aan beleven.

Als team bouwen we echt een band op met de cliënten, want het geluk van hen staat voorop. Daarnaast bieden we bij Savant alle ruimte om je als individu verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep, via onze eigen afdeling Leren en Ontwikkelen. Met genoeg ruimte voor initiatief zijn we samen in beweging. Op naar de zorg van de toekomst!

 

Ontdek de vacatures Welzijnsmedewerker en reageer vandaag nog

We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. We zijn altijd in voor een meeloopdag of een oriënterend gesprek. Zo maak je geheel vrijblijvend kennis en geeft het je de ruimte om een gevoel te krijgen bij de functie.