Werken en leren in de zorg

Droom jij van een baan in de zorg, maar heb jij niet de juiste opleiding of werkervaring? Of werk jij al bij Savant Zorg en ben je klaar voor een volgende carrièrestap? Dan bieden wij jou de kans om je kennis uit te breiden door middel van werken en leren in de zorg. Binnen Savant zijn er namelijk voldoende mogelijkheden om opleidingen te volgen waarmee jij verder groeit als zorgprofessional.

 

Direct aanmelden Meer informatie

Tekst

Leren en werken in de zorg: welk opleidingstraject past bij mij?

 

Wat jouw situatie ook is, wij hebben passende opleidingsmogelijkheden in de zorg voor jou. Weten hoe je werken en leren in de zorg kunt combineren? Bij ons kun je een BBL-opleiding volgen tot Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige. Daarnaast zijn er volop stage-mogelijkheden voor als je een BOL-opleiding volgt, of een oriënterende stage/MAS zoekt.
 

BBL-opleiding BOL-opleiding MAS-stage

 

Tekst

Waarom werken en leren bij Savant Zorg?

Bij Savant Zorg staan we voor een persoonlijke aanpak en maatwerk in jouw leertraject. Wij bieden je niet alleen een plek om te leren en werken in de zorg, maar ook een omgeving waar jouw groei centraal staat. Met ervaren begeleiders en een ondersteunend team zorgen wij ervoor dat je je op je gemak voelt en je talenten volledig kunt ontwikkelen. Bovendien bieden we flexibiliteit in werktijden en leertrajecten, zodat je jouw studie en werk optimaal kunt combineren met je persoonlijke leven. Je bent bij ons verzekerd van een toekomst met doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.

 

Tekst

Jacky vertelt over haar ervaring

Ontdek hoe het is om werken en leren in de zorg te combineren door de ervaring van Jacky. Als leerling van de BBL-opleiding Verzorgende IG vertelt Jacky over haar dagelijkse werkzaamheden op een verpleegafdeling voor dementerende mensen. Met 12 jaar ervaring bij Savant is Jacky een vertrouwd gezicht en voelt ze zich helemaal op haar plek. Ze geniet van de afwisseling en het contact met verschillende mensen en hun unieke verhalen. Het werk verveelt nooit en ze gaat elke dag met een goed gevoel naar huis. Bij Savant Zorg heeft Jacky ook de mogelijkheid om door te leren, zich te specialiseren en teamtaken op zich te nemen.

Tekst

Inloopdagen bij Savant Zorg

Wij organiseren regelmatig inloopmiddagen om jou de mogelijkheid te geven om kennis te maken met onze opleidingen en werkomgeving. Deze inloopdagen zijn een uitstekende gelegenheid om meer te leren over werken en leren in de zorg bij Savant Zorg.

De eerstvolgende inloopmiddag is nog niet bekend. Houd onze Instagram en Facebook in de gaten voor updates. 

We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Linker kolom

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Savant Zorg?

Bij Savant Zorg zijn er genoeg carrièremogelijkheden. Vind jij het fijn om mensen te helpen en wil jij groeien als zorgprofessional? Download dan nu onze brochure en ontdek al onze mogelijkheden. 

Rechter kolom
Tekst

Meer informatie over werken en leren?

Overweeg je een carrière in de zorg, maar mis je de vereiste opleiding of ervaring? Bij ons heb je de mogelijkheid om je kennis te vergroten door middel van werken en leren in de zorg. Door een combinatie van praktijkervaring en theoretisch leren bieden we jou de kans om je professioneel te ontwikkelen.

 

Laat je terugbellen