Savant Alphonsus - Helmond

Wil jij met plezier werken in een hecht en gezellig team? Bij Savant Alphonsus in Helmond zoeken we nieuwe collega’s! Een enthousiast en gedreven team biedt binnen Woonzorgcentrum Savant Alphonsus de beste zorg voor onze cliënten. En wij groeien door!

Telefoonnummer
Tekst

Werken bij Savant in Helmond

Werken bij Woonzorgcentrum Savant Alphonsus betekent afwisseling en uitdaging binnen jouw functie. Bij Savant Zorg zet jij jouw hart voor de zorg in tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast geeft Savant Vitaal aandacht aan jouw vitaliteit. Dit doen wij onder andere door het organiseren van verschillende activiteiten in ons vitaliteitscentrum. Ook krijg jij alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Zo bieden wij workshops en trainingen aan, en is er een teamcoach bij wie jij altijd terecht kan!

 

Elke cliënt aangenaam laten wonen op Savant, dát is ons doel

Savant Alphonsus biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant. Er wordt zowel zelfstandig als met intensieve zorg gewoond voor kort of lang verblijf. Onze cliënten wonen zelfstandig in hun eigen appartement waar zorg in de buurt is. Cliënten met intensieve zorg wonen in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Het team van jouw toekomstige collega’s biedt deskundige verpleeghuiszorg aan voor mensen met een lichamelijke beperking. Het is ons doel om elke cliënt aangenaam en comfortabel te laten wonen op Savant Alphonsus. Benieuwd naar de vacatures voor Savant Alphonsus? Lees snel verder en bekijk alle openstaande vacatures.

Tekst

Volop in ontwikkeling

Savant Zorg is een van de partners van de herinrichting van het dorpshart van Mierlo-Hout. Een onderdeel hiervan is nieuwbouw voor Savant Alphonsus. Bekijk alle plannen voor Dorpsplein Mierlo-Hout op de website.
 

Dorpsplein Mierlo-Hout

Tekst

"Hier kan ik mijn hart voor de zorg inzetten en werken in een hecht en gezellig team."

Tekst

Savant Alphonsus

Door de vele faciliteiten is er in Savant Alphonsus van alles te beleven. Je ondersteunt en begeleidt onze cliënten bij hun algemene dagelijkse levensbehoeften. Dit doe je onder andere door cliënten te begeleiden naar verschillende activiteiten die plaatsvinden binnen in het woonzorgcentrum. Op Savant Alphonsus zijn meerdere afdelingen waar verschillende teams werkzaam zijn. Zo bieden wij verzorgingshuiszorg aan, en is er zowel een verpleegafdeling met psycho geriatrische verpleegzorg als een verpleegafdeling met somatische verpleegzorg. Daarnaast is er op Savant de Alphonsus een afdeling kleinschalig wonen, en zijn er aanleunwoningen aanwezig. Er zijn dus verschillende teams waarin jij werkzaam kan zijn!

 

Kom eens langs bij ons woonzorgcentrum!

Ben je benieuwd hoe jouw potentiële nieuwe werkplek eruit ziet? Of wil je weten hoe de sfeer is van ons woonzorgcentrum? Je bent van harte welkom op Savant Alphonsus! Neem contact met ons op en kom langs om alvast kennis te maken met jouw toekomstige collega’s, en krijg een impressie van ons woonzorgcentrum in Helmond ‘t Hout!

 

 Virtuele tour

    Wonen op onze locatie? Klik voor meer informatie

Bereikbaarheid
Media
Alphonsus
Tekst

Met behulp van google maps kunt u eenvoudig uw route plannen te voet, met de fiets, het OV of de auto.

 

 

Savant Alphonsus
Hoofdstraat 176
5706 AP Helmond

Linker kolom

Fiets

Savant Alphonsus is gelegen in de wijk Mierlo-Hout in Helmond. Aan de voorzijde van het gebouw is een zeer beperkte stallingsmogelijkheid voor uw fiets, aan de openbare weg.

Middelste kolom

Openbaar Vervoer

Vanaf NS station Helmond-centraal bereikt u in 2 minuten per trein het NS-station Helmond-’t Hout. Vanaf dit NS station is het circa 5 minuten lopen naar Savant Alphonsus. Actuele vertrektijden en reisadvies voor trein en bus vindt u op www.9292.nl.

Rechter kolom

Auto

U kunt parkeren aan de openbare weg op de Hoofdstraat, de Slegersstraat of op de parkeerplaatsen achter het gebouw ’49-woningen’ van Savant Zorg. Komende vanuit de Hoofdstraat rijdt u hiervoor de Pastoor Elsenstraat in en gaat u na circa 150 meter linksaf het parkeerterrein op. Parkeren is gratis.