Savant de Eeuwsels - Helmond

Wil jij met plezier werken in een hecht en gezellig team? Bij Savant de Eeuwsels in Helmond zoeken we nieuwe collega’s! Een enthousiast en gedreven team biedt binnen Woonzorgcentrum Savant de Eeuwsels de beste zorg voor onze cliënten. En wij groeien door!

Telefoonnummer
Tekst

Werken bij Savant in Helmond

Werken bij Woonzorgcentrum Savant de Eeuwsels betekent afwisseling en uitdaging binnen jouw functie. Bij Savant de Eeuwsels zet jij jouw hart voor de zorg in tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast geeft Savant Vitaal aandacht aan jouw vitaliteit. Dit doen wij onder andere door het organiseren van verschillende activiteiten in ons vitaliteitscentrum. Ook krijg jij alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Zo bieden wij workshops en trainingen aan, en is er een teamcoach bij wie jij altijd terecht kan!

 

Elke cliënt aangenaam laten wonen op Savant, dát is ons doel

Savant de Eeuwsels biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant. Er wordt zowel zelfstandig als met intensieve zorg gewoond voor kort of lang verblijf. Onze cliënten wonen zelfstandig in hun eigen appartement waar zorg in de buurt is. Cliënten met intensieve zorg wonen in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Het team van jouw toekomstige collega’s biedt deskundige verpleeghuiszorg aan voor mensen met een lichamelijke beperking. Het is ons doel om elke cliënt aangenaam en comfortabel te laten wonen op Savant de Eeuwsels. Benieuwd naar de vacatures voor Savant de Eeuwsels? Lees snel verder en bekijk alle openstaande vacatures.

Vacatures Savant de Eeuwsels

Er zijn geen vacatures gevonden.
Tekst

"Door een spelletje te doen samen met de bewoners brengen we de middagen gezellig door."

Tekst

Savant de Eeuwsels

Door de vele faciliteiten is er in Savant de Eeuwsels van alles te beleven. Je ondersteunt en begeleidt onze cliënten bij hun algemene dagelijkse levensbehoeften. Dit doe je onder andere door cliënten te begeleiden naar verschillende activiteiten die plaatsvinden binnen het woonzorgcentrum. Op Savant de Eeuwsels zijn meerdere afdelingen waar verschillende teams werkzaam zijn. Zo is er een verpleegafdeling met psycho geriatrische verpleegzorg, en bieden wij verzorgingshuiszorg aan. Daarnaast is er op Savant de Eeuwsels een afdeling kleinschalig wonen. Er zijn dus verschillende teams waarin jij werkzaam kan zijn!

 

Kom eens langs bij ons woonzorgcentrum!

Ben je benieuwd hoe jouw potentiële nieuwe werkplek eruit ziet? Of wil je weten hoe de sfeer is van ons woonzorgcentrum? Je bent van harte welkom op Savant de Eeuwsels! Neem contact met ons op en kom langs om alvast kennis te maken met jouw toekomstige collega’s en krijg een impressie van ons woonzorgcentrum.

 Virtuele tour

    Wonen op onze locatie? Klik voor meer informatie

Bereikbaarheid
Media
de Eeuwsels
Tekst

Met behulp van google maps kunt u eenvoudig uw route plannen te voet, met de fiets, het OV of de auto.

 

 

Savant de Eeuwsels
Nieuwveld 85
5702 HW Helmond

Linker kolom

Fiets

Savant de Eeuwsels is gelegen in de wijk De Eeuwsels in Helmond Noord. Aan de voorzijde van het gebouw is een beperkte stallingsmogelijkheid voor uw fiets, aan de openbare weg.

Middelste kolom

Openbaar Vervoer

Vanaf NS station Helmond-centraal bereikt u met buslijn 26 en 51 in enkele minuten bushalte Nieuwveld. Deze ligt schuin voor de hoofdingang van Savant de Eeuwsels. Actuele vertrektijden en reisadvies voor trein en bus vindt u op www.9292.nl.

Rechter kolom

Auto

Savant de Eeuwsels heeft enkele parkeerplaatsen voor kort parkeren en taxi’s op eigen terrein, aan de voorzijde van het gebouw. Daarnaast liggen enkele parkeerplaatsen tussen de gebouwen van Savant Zorg en het naastgelegen ROC. Tevens bevinden zich openbare parkeerplaatsen naast gebouw Noorderlicht en bij het tegenovergelegen winkelcentrum de Bus. Parkeren is gratis.