Savant Hof van Bethanië - Mierlo

Wil jij met plezier werken in een hecht en gezellig team? Bij woonzorgcentrum Savant Hof van Bethanië zoeken we nieuwe collega’s! Een enthousiast en gedreven team biedt binnen Savant Hof van Bethanië de beste zorg voor onze cliënten. En wij groeien door!

Telefoonnummer
Tekst

Werken bij Savant in Mierlo

Werken bij Woonzorgcentrum Savant Hof van Bethanië betekent afwisseling en uitdaging binnen jouw functie. Bij Savant Zorg zet jij jouw hart voor de zorg in tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast geeft Savant Vitaal aandacht aan jouw vitaliteit. Dit doen wij onder andere door het organiseren van verschillende activiteiten in ons vitaliteitscentrum. Ook krijg jij alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Zo bieden wij workshops en trainingen aan, en is er een teamcoach bij wie jij altijd terecht kan!

 

Elke cliënt aangenaam laten wonen op Savant, dát is ons doel

Woonzorgcentrum Savant Hof van Bethanië biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant. Er wordt zowel zelfstandig als met intensieve zorg gewoond voor kort of lang verblijf. Onze cliënten wonen zelfstandig in hun eigen appartement waar zorg in de buurt is. Cliënten met intensieve zorg wonen in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Het team van jouw toekomstige collega’s biedt deskundige verpleeghuiszorg aan voor mensen met een lichamelijke beperking. Het is ons doel om elke cliënt aangenaam en comfortabel te laten wonen op Savant Hof van Bethanië. Benieuwd naar de vacatures voor Savant in Mierlo? Lees snel verder en bekijk alle openstaande vacatures.

Tekst

"Gezellig om samen koffie te drinken."

Tekst

Savant Hof van Bethanië

Door de vele faciliteiten en activiteiten is er in Woonzorgcentrum Savant Hof van Bethanië van alles te beleven. Je ondersteunt en begeleidt onze cliënten bij hun algemene dagelijkse levensbehoeften. Dit doe je onder andere door cliënten te begeleiden naar een huisartsencentrum, de kapper of de pedicure. Op Savant Hof van Bethanië zijn meerdere afdelingen waar verschillende teams werkzaam zijn. Zo bieden wij verzorgingshuiszorg aan, en is er een verpleegafdeling met psycho geriatrische verpleegzorg. Daarnaast is er op Savant Hof van Bethanië een afdeling kleinschalig wonen. Er zijn dus verschillende teams waarin jij werkzaam kan zijn!.

 

Kom eens langs bij ons woonzorgcentrum!

Ben je benieuwd hoe jouw potentiële nieuwe werkplek eruit ziet? Of wil je weten hoe de sfeer is van ons woonzorgcentrum? Je bent van harte welkom op Savant Hof van Bethanië! Neem contact met ons op en kom langs om alvast kennis te maken met jouw toekomstige collega’s, en krijg een impressie van ons woonzorgcentrum in Mierlo!

 

    Virtuele tour

    Wonen op onze locatie? Klik voor meer informatie

Bereikbaarheid
Media
Hof van Bethanië
Tekst

Met behulp van google maps kunt u eenvoudig uw route plannen te voet, met de fiets, het OV of de auto.

 

 

Savant Hof van Bethanië
Heer van Scherpenzeelweg 9
5731 EG Mierlo

Linker kolom

Fiets

Savant Hof van Bethanië is gelegen in het centrum van Mierlo. Aan de voorzijde van het gebouw is een stallingsmogelijkheid voor uw fiets aan de openbare weg.

Middelste kolom

Openbaar Vervoer

Vanaf NS station Helmond bereikt u met buslijn 24 in circa 14 minuten bushalte Hof van Bethanië. Deze is direct tegenover Hof van Bethanie gelegen. Actuele vertrektijden en reisadvies voor trein en bus vindt u op www.9292.nl.

Rechter kolom

Auto

Direct voor de ingang zijn een aantal parkeerplaatsen, hier geldt een blauwe zone met een beperkte maximale parkeerduur. Circa 100 meter verderop ligt naast de kerk een parkeerterrein voor lang parkeren met voldoende capaciteit. Parkeren is gratis.