Savant Rivierenhof - Helmond

Wil jij met plezier werken in een hecht en gezellig team? Bij Savant Rivierenhof in Helmond Brouwhuis zoeken we nieuwe collega’s! Een enthousiast en gedreven team biedt binnen Woonzorgcentrum Savant Rivierenhof de beste zorg voor onze cliënten. En wij groeien door!

Telefoonnummer
Tekst

Werken bij Savant in Helmond Brouwhuis

Werken bij Woonzorgcentrum Savant Rivierenhof betekent afwisseling en uitdaging binnen jouw functie. Bij Savant zorg Rivierenhof zet jij jouw hart voor de zorg in tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast geeft Savant Vitaal aandacht aan jouw vitaliteit. Dit doen wij onder andere door het organiseren van verschillende activiteiten in ons vitaliteitscentrum. Ook krijg jij alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Zo bieden wij workshops en trainingen aan, en is er een teamcoach bij wie jij altijd terecht kan!

 

Elke cliënt aangenaam laten wonen op Savant, dát is ons doel

Savant Rivierenhof biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant. Er wordt zowel zelfstandig als met intensieve zorg gewoond voor kort of lang verblijf. Onze cliënten wonen zelfstandig in hun eigen appartement waar zorg in de buurt is. Cliënten met intensieve zorg wonen in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Het team van jouw toekomstige collega’s biedt deskundige verpleeghuiszorg aan voor mensen met een lichamelijke beperking. Het is ons doel om elke cliënt aangenaam en comfortabel te laten wonen op Savant Rivierenhof. Benieuwd naar de vacatures voor Savant Rivierenhof? Lees snel verder en bekijk alle openstaande vacatures.

Vacatures Savant Rivierenhof

Er zijn geen vacatures gevonden.
Tekst

Savant Rivierenhof

Door de vele faciliteiten en activiteiten is er in Savant Rivierenhof van alles te beleven. Je ondersteunt en begeleidt onze cliënten bij hun algemene dagelijkse levensbehoeften. Dit doe je onder andere door cliënten te begeleiden naar het restaurant Délicieux of de biljartzaal welke aanwezig zijn in het woonzorgcentrum. Op Savant Rivierenhof zijn meerdere afdelingen waar verschillende team werkzaam zijn. Zo is er een verpleegafdeling met psycho geriatrische verpleegzorg. Daarnaast biedt Savant Rivierenhof Volledig Pakket Thuis aan, waarbij zorg wordt verleend aan cliënten met een langdurige zorgvraag die zelfstandig wonen. Ook wordt extramurale zorg aangeboden. Er zijn dus verschillende teams waarin jij werkzaam kan zijn!

 

Kom eens langs bij ons woonzorgcentrum!

Ben je benieuwd hoe jouw potentiële nieuwe werkplek eruit ziet? Of wil je weten hoe de sfeer is van ons woonzorgcentrum? Je bent van harte welkom op Savant Rivierenhof! Neem contact met ons op en kom langs om alvast kennis te maken met jouw toekomstige collega’s en krijg een impressie van ons woonzorgcentrum.

 

 Virtuele tour

    Wonen op onze locatie? Klik voor meer informatie

Bereikbaarheid
Media
Rivierenhof
Tekst

Met behulp van google maps kunt u eenvoudig uw route plannen te voet, met de fiets, het OV of de auto.

 

 

Savant Rivierenhof
Hof Bruheze 16
5704 NP Helmond

Linker kolom

Fiets

Savant Rivierenhof is gelegen in de wijk Brouwhuis in Helmond. Aan de voorzijde en zijkant van het gebouw is een beperkte stallingsmogelijkheid voor uw fiets aan de openbare weg.

Middelste kolom

Openbaar Vervoer

Vanaf NS station Helmond bereikt u in enkele minuten NS station Helmond-Brouwhuis. Vanaf deze halte is het circa 9 minuten lopen naar Savant Rivierenhof. Actuele vertrektijden en reisadvies voor trein en bus vindt u op www.9292.nl.

Rechter kolom

Auto

Savant Rivierenhof heeft enkele kiss & ride parkeerplaatsen voor de hoofdingang. Aan de zijkant van het gebouw (aan de zijde van het spoor) liggen voldoende openbare parkeerplaatsen. Parkeren is gratis.