Kantoor Savant 't Trefpunt - Helmond

Kantoor Savant ‘t Trefpunt is gelegen op bedrijventerrein Groot Schooten te Helmond. Deze locatie is, naast alle woonzorgcentra, de uitvalsbasis voor de ondersteunende medewerkers van Savant Zorg. Een locatie waar collega's elkaar treffen.

 

 

Telefoonnummer
Media
Hoofdkantoor Trefpunt
Tekst

Met behulp van google maps kunt u eenvoudig uw route plannen te voet, met de fiets, het OV of de auto. 

 

 

Kantoor Savant 't Trefpunt
Steenovenweg 4
5708 HN Helmond

Linker kolom

Fiets

Kantoor Savant ‘t Trefpunt is gelegen op bedrijventerrein Groot Schooten te Helmond. Aan de zijkant van het gebouw is een stallingsmogelijkheid voor uw fiets. Deze is overdekt en verlicht, maar niet afsluitbaar of bewaakt.
 

Middelste kolom

Openbaar Vervoer

Vanaf NS station Helmond-centraal bereikt u met buslijn 55 bushalte Hortsedijk of met buslijn 150 halte Steenovenweg. Vanaf deze halte is het circa 2 minuten lopen naar Kantoor Savant ’t Trefpunt. Actuele vertrektijden en reisadvies voor trein en bus vindt u op www.9292.nl.

Rechter kolom

Auto

Kantoor Savant ‘t Trefpunt heeft 50 parkeerplaatsen aan de voorzijde. Direct voor de hoofdingang bevinden zich 10 bezoekersparkeerplaatsen. Parkeren is gratis. 
Let op: 30 parkeerplaatsen direct voor het kantoor van ABAB zijn voor bezoekers van ABAB. Wij vragen u hier niet te parkeren tijdens uw bezoek aan Savant Zorg.