Afbeelding bij artikel
Clientenraad HVB

Cliëntenraad van Savant Hof van Bethanië zoekt nieuwe enthousiaste leden

Gepubliceerd: 29-11-2021
Body tekst

Wij vinden de mening van onze cliënten erg belangrijk. Door hun ervaringen kunnen wij onze zorg- en dienstverlening op peil houden en verder aanscherpen. Savant Hof van Bethanië is een woonzorgcentrum in Mierlo. De belangen van de bewoners worden behartigd door een cliëntenraad. Zij speelt een belangrijke rol in de kwaliteit van leven van de cliënten. De leden vangen signalen op, gaan regelmatig met cliënten in gesprek en maken onderwerpen die onder de cliënten leven bespreekbaar.
 

We zijn op zoek naar nieuwe leden
We willen dat de cliëntenraad goed zichtbaar blijft en er voldoende leden zijn om informatie te kunnen ophalen en delen. Ontvangt u zelf zorg, bent u een familielid of mantelzorger of anderszins betrokken bij de zorg in Savant Hof van Bethanië? En komt u graag op voor de belangen van onze cliënten? Meld u dan aan als lid van de cliëntenraad!
 

Interesse?
Om u aan te melden en voor meer informatie, kunt u contact opnemen met de cliëntenraad Savant Hof van Bethanië via 0492 502 000 of clientenraad.hofvanbethanie@savant-zorg.nl