Afbeelding bij artikel
Huishoudelijke ondersteuning

Vragen over werken in de zorg? Bezoek onze inloopavond!

Gepubliceerd: 03-03-2022
Body tekst

Toe aan een nieuwe stap? Een opleiding in de zorg? Vrijwilligerswerk? Een nieuwe baan? Opnieuw werken in de zorg? Of wil je gewoon kennismaken met Savant Zorg? Op 17 maart staan onze deuren open voor al jouw vragen over de zorg tijdens de ontdek de zorg week. Bezoek ons tussen 18.00 tot 21.00 uur in De Kapel van woonzorgcentrum Alphonsus, Hoofdstraat 176 in Helmond. Kom jij ook?

Ontdek de zorg week bij Savant Zorg

Wil jij je oriënteren op werken in de zorg? Van 14 tot en met 19 maart vindt de ontdek de zorgweek plaats en maak jij, op een laagdrempelige manier, kennis met de zorg! Onze zorgprofessionals geven jou een helder beeld van een baan in de zorg. Zo kom jij er al snel achter of een baan in de zorg bij jou past.

Tijdens onze inloopavond leer je meer over alle mogelijkheden die Savant Zorg jou biedt. Als werkzoekende, maar ook als je geen zorgachtergrond hebt. Kan ik in de zorg gaan werken zonder diploma? En is het mogelijk om werken en leren te combineren? Wij geven jou antwoord op al deze vragen.

Vragen over werken in de zorg? Kom langs op onze inloopavond!

Savant Zorg luistert. Naar onze cliënten, maar ook naar jou. Tijdens de ontdek de zorg week, staan onze recruiters en zorgprofessionals klaar voor jou om alle vragen te beantwoorden. Jij bent op deze avond van harte welkom in De Kapel van woonzorgcentrum Alphonsus, Hoofdstraat 176 in Helmond tussen 18.00 en 21.00 uur. Eventuele vragen vooraf kunnen naar recruitment@savant-zorg.nl, maar gewoon binnenlopen is ook mogelijk!