Afbeelding bij artikel
wijkzorg

Volg een opleiding in de zorg en kickstart jouw zorg carrière!

Gepubliceerd: 07-03-2022
Body tekst

Wat nu als jij graag in de zorg wil werken, maar nog geen diploma hebt? Dan ben je bij Savant Zorg aan het juiste adres. Maak jouw vliegende start in de zorg als leerling Verzorgende IG! Bij ons combineer jij werken met leren zodat jij gelijk de theorie toepast in de praktijk. Dé start van jouw loopbaan als zorgprofessional. Samen kickstarten we jouw carrière in de zorg!
 

Zorgcampus de Peel maakt werken en leren in de zorg mogelijk

Deze opleiding is onderdeel van zorgcampus de peel. Hierin werken vijf zorgorganisaties en twee onderwijsinstellingen in de Peelregio samen. Hierdoor bieden wij iedereen met affiniteit voor de zorg een kans om zich te ontwikkelen als Verzorgende IG.  Als onderdeel van de zorgcampus leiden wij als zorginstelling, samen met De Zorgboog, leerlingen tot Verzorgende IG op. En met succes: tweemaal per jaar starten klassen met deze opleiding. Waardoor er jaarlijks 60 nieuwe medewerkers vanuit het traject bij komen. 

Tijdens jouw BBL opleiding , combineer jij werken en leren op weg naar jouw diploma. Binnen 2,5 jaar heb jij jouw MBO niveau 3 diploma behaald. In september van 2022 start een nieuwe klas met BBL leerlingen verzorgende IG. Naast dat jij toewerkt naar een diploma, biedt het leerwerktraject nog meer voordelen.
 

Een betaalde opleiding mét baangarantie

Als jij enthousiast bent én leergierig bent ingesteld, past deze opleiding perfect bij jou! Tijdens jouw opleiding ga je een dag naar school en loop je de rest van tijd stage binnen de zorg (de leer-arbeidsovereenkomst is 24 uur per week).  Binnen onze organisatie krijg jij verschillende leerwerkplekken. Dit zorgt ervoor dat je breed wordt opgeleid binnen de verzorging, verpleging en thuiszorg. Wij vergoeden de kosten voor jouw opleiding en boeken. Daarnaast ontvang je van ons een leerling salaris volgens de cao VTT én heb jij baangarantie binnen De Zorgboog of Savant.
 

Wil jij meer weten over de vacature leerling Verzorgende IG? Bezoek ook onze inloopavond!

Wil jij meer weten over de voorwaarden én solliciteren op de vacature leerling Verzorgende IG? Bekijk dan onze vacature pagina en stuur jouw motivatie in vóór  21 maart. Wil jij voor die tijd nog oriënteren of een BBL opleiding in de zorg bij jou past? Bezoek dan onze inloopavond op donderdag 17 maart! Tussen 18.00 en 21.00 kan jij op onze locatie Savant Alphonsus, in de kapel bij het woonzorgcentrum, terecht met al jouw vragen. Graag tot dan!