Werken en leren bij Savant

Ook zonder zorgdiploma kun je bij Savant terecht. Binnen Savant starten jaarlijks ongeveer zestig (nieuwe) medewerkers met een werk-leertraject in de zorg (BBL).

Tekst

We bieden een werk-leertraject aan op BBL-niveau 3 (Verzorgende IG / begeleider specifieke doelgroepen)Als BBL leerling leer je het vak in de praktijk en voor de theorie ga je, in principe, een dag per week naar school. Savant werkt in deze trajecten samen met het ROC ter Aa (mbo).

 

Gedurende je opleiding word je op de werkvloer begeleid door je werkbegeleider en de praktijkopleider. Daarnaast is er altijd een social coach beschikbaar om je te helpen alles in goede banen te leiden rondom werk, opleiding en privé. Als je de opleiding met succes afrondt, is er een baangarantie én ben je de trotse bezitter van twee volwaardige mbo-diploma's. Vanaf dat moment kun je binnen Savant vaak kiezen waar je wilt werken; wat een luxe!

Video
Tekst
Tekst

“Er wordt naar je geluisterd.”

"Bij Savant wordt echt naar je geluisterd. We hadden in ons team een idee voor een nieuw hulpmiddel voor cliënten en dat wordt dan ook echt gewaardeerd en in de organisatie gedeeld."

 

Media
Vrijwilliger