Werken en leren bij Savant

Bij Savant kun je met én zonder zorgdiploma terecht. Wij bieden interne opleidingen, maar ook starten jaarlijks ongeveer zestig (nieuwe) medewerkers met een werk-leertraject in de zorg (BBL).

Tekst

Savant biedt jou de mogelijkheid om je kennis uit te breiden. Er is voldoende ruimte om binnen Savant diverse interne opleidingen te volgend om jouw kennis te vergroten. Zo kun jij verder groeien als zorgprofessional

 

Ook als je geen diploma hebt in de zorg kun je bij ons terecht. Wij  bieden een werk-leertraject aan op BBL-niveau 3 als Verzorgende IG. Als BBL leerling leer je het vak in de praktijk en voor de theorie ga je, in principe, een dag per week naar school. Savant werkt in deze trajecten samen met het ROC ter Aa (mbo).
 

Gedurende je opleiding word je op de werkvloer begeleid door je werkbegeleider en de praktijkopleider. Daarnaast is er altijd een social coach beschikbaar om je te helpen alles in goede banen te leiden rondom werk, opleiding en privé. Als je de opleiding met succes afrondt, is er een baangarantie én ben je de trotse bezitter van twee volwaardige mbo-diploma's. Vanaf dat moment kun je binnen Savant vaak kiezen waar je wilt werken; wat een luxe!

 

 Ontdek onze BBL opleiding Verzorgende IG

In 2022 start er ook een samenwerking met Lefgozer. Wil je meer informatie over dit traject neem dan een kijkje op www.lefgozer.nu

 

Video
Tekst

“Er wordt naar je geluisterd.”

"Bij Savant wordt echt naar je geluisterd. We hadden in ons team een idee voor een nieuw hulpmiddel voor cliënten en dat wordt dan ook echt gewaardeerd en in de organisatie gedeeld."

 

Media
Vrijwilliger